• info@drshariar.com

لمینت سرامیکی

لمینت سرامیکی چیست؟

لمینت سرامیکی یا ونیر ماده ای است که برای ترمیم دندان از آن استفاده می شود. دندان پزشک آن را به عنوان روکش بر روی دندان بیمار قرار می دهد. این کار در واقع برای اصلاح طرح لبخند و زیبایی دندان ها مورد استفاده می شود. در روش لمینت سرامیکی به دلیل این که دندان زیاد تراش داده نمی شود، اغلب افراد برای زیبایی دندان های خود، پریدگی لبه دندان ها، فاصله زیاد بین دندان ها و… به سراغ این روش می روند. ضخامت لمینت حدودا 6 میلی متر است که توسط مواد کامپوزیت رزین در لابراتور ساخته شده است  و جنس آن پرسلن می باشد در طی چند جلسه توسط دندانپزشک به دندان چسبانده می شود. و طول عمر آن بین 10 تا 20 سال می باشد.

از مزایای مهم لمینت سرامیکی می توان به این مورد اشاره کرد که مقاومت و قدرت دندان را افزایش می دهد و تمام عیوب و ناهمواری های دندان را پوشانده و ردیف دندان ها را یکنواخت و مرتب می کند.

لمینیت سرامیکی

فرم رزرو وقت

جهت رزرو وقت دندانپزشکی و خدمات مربوط به فک و صورت، فرم زیر را پر نمایید، یا می‌توانید در ساعات کار مطب، با شماره 09199500541 (شعبه فرشته) یا 09102832723 (شعبه وزرا) تماس بگیرید.

    مراحل نصب لمینت سرامیکی

    در ابتدای کار طی مشاوره ای بین بیمار با دندانپزشک رنگ و نوع لمینت انتخاب می شود. اگر دندان نیاز به تراش داشته باشد در مرحله اول این کار انجام می شود و سپس دندان ها توسط مواد ضد عفونی کننده شسته و تمیزمی شود. پس از خشک کردن دندان چسب مخصوص بر روی دندان ها زده می شود و لمینت ها با دقت نصب می گردد. در مرحله نصب لمینت که یکی از مهم ترین مراحل آن است، پزشک متخصص باید مهارت کافی داشته باشد و دقت لازم به خرج دهد.

    طول عمر لمینت سرامیکی

    لمینت سرامیکی معمولا از روش هایی می باشد که طول عمر آن بیش از 10 سال می باشد. برای ماندگاری و دوام لمینت باید تمام توصیه ها ی پزشک را به درستی انجام داده و بررسی های دوره ای توسط متخصص ترمیمی و زیبایی به صورت کامل انجام شود. و نیز از خوردن و شکستن اجسام سخت با دندان جلوگیری کنید.

    لمینیت سرامیکی

    استفاده از لمینت به چه افرادی توصیه نمی شود؟

    • افرادی که بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نمی کنند.
    • افردی که دندان های آن ها به سمت لب متمایل است..
    • افرادی که دندان هایی به شدت بهم ریخته دارند و یا دندان های آن ها روی هم افتاده باشد.
    • افرادی که مفصل های آن ها دچار مشکل است.
    • افرادی که به دندان قروچه کردن عادت دارند و یا عادت به ساییدن دندان ها یه یکدیگر دارند.
    • افرادی که دارای مینای دندان آن ها ضخامت کافی ندارد.
    • افرادی که پوسیدگی دندان آن ها بیش از حد باشد.
    • افرادی که دچار بیماری پریودنتال هستند و لثته های آن ها عفونت دارد.